9. premoot

9. İstanbul Bilgi Pre-Moot yarışması 7-8 Mart 2020'de gerçekleştirildi...

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin organize ettiği 9. İstanbul Pre-Moot 7-8 Mart 2020 tarihlerinde Santral Kampüste gerçekleşti.

Vis Uluslararası Farazi Ticari Tahkim Yarışması öncesinde, çeşitli hukuk fakülteleri ve hukuk büroları tarafından öğrencilerin yarışmaya en iyi şekilde hazırlanmaları amacıyla ulusal ve uluslararası ön çalışmalar (“pre-moot”) organize edilmektedir. Türkiye’den katılan takımları Vis Uluslararası Farazi Ticari Tahkim Yarışması’na daha iyi bir şekilde hazırlayabilmek için BİLGİ Hukuk Fakültesi, Türkiye’den katılan bütün takımları İstanbul Pre-Moot’una katılmak üzere gururla kampüsüne davet eder. BİLGİ Hukuk Fakültesi Türkiye’deki üniversiteler arasında bu konuda liderlik etmeye devam etmektedir. Bu sene BİLGİ Hukuk Fakültesi’nin düzenlediği dokuzuncu pre-moot olma özelliğini taşıyacaktır. Pre-moot 7-8 Mart 2020 tarihlerinde gerçekleşecektir. Organizasyona akademisyen ve uygulamacılardan oluşan hakemler destek verecektir.