Etkinlikler

BİLGİ Hukuk Fakültesi, hem düzenlediği dersler ve konferanslar hem de yayınladığı araştırmalar aracılığıyla Türkiye’de Milletlerarası Satım Hukuku alanındaki gelişmelere ilişkin farkındalığın arttırılmasını hedeflemektedir. Bu amaçla, Fakültemiz bünyesinde öğrencilerimize yönelik her dönem dersler sunulduğu gibi, mesleki bilgi ve donanımı arttırmak amacıyla uygulamacılara yönelik eğitim ve sertifika programları ile konferanslar düzenlenmektedir. Araştırma faaliyetleri yürütmek ve teşvik etmek de öncelikli hedeflerimiz arasındadır. Bu bağlamda, öğrencilerimizin Uluslararası Farazi Ticari Tahkim Yarışması’na (Williem C. Vis International Commercial Arbitration Moot) katılımları da desteklenmektedir.